Masaža je značajna za naše fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje, a blagotvorno utiče na osobe svih životnih doba. Ona nije samo prijatan luksuz, već leči, zahvaljujući specifičnim fiziološkim i psihološkim promenama koje izaziva u organizmu.

Svakim pokretom masaže receptori u koži šalju signale mozgu, koji reaguje time sto podstiče lučenje endorfina, hormona sreće. Upravo zbog toga masaža snažno deluje na nervni sistem, smanjujući nervozu i napetost. Bez obzira na tip masaže njeno dejstvo je višestruko.

Masaže se izvode u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom. Prijatna muzika i sveće su neophodni detalji ambijenta masaže, koji se upotpunjuju toplim eteričnim uljima i opuštajućim mirisima.

Masaža deluje blagotvorno u sledećim situacijama:

 1. Opuštanje celog tela
 2. Ublažavanje hroničnog bola
 3. Poboljšanje cirkulacije
 4. Eliminacija otrova iz organizma
 5. Poboljšanje sna
 6. Smanjenje krvnog pritiska
 7. Smanjuje stres i nervnu napetost
 8. Poboljšava imunitet
 9. Ubrzava oporavak nakon bolesti
 10. Poboljšava koncetraciju
 11. Zateže kožu
relax masaza beograd

Relax masaža

Najbolji način da opuste svoje telo, misli i rasteretite se svakog napora i stresa je masaža. Relax masaža je blaga i prijatna ručna masaža, kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.

Detaljnije

anti stres masaža beograd

Antistres masaža

Antistres masaža ima snažno delovanje na zdravlje i raspoloženje jer je najjednostavniji način u borbi protiv stresa. Stres je sastavni deo naše svakodnevice i predstavlja odgovor našeg tela na određenu situaciju.

Detaljnije

marokanska masaža beograd

Sportska masaža

Ova masaža ima za cilj da eliminiše adhezije (čvoriće u mišićima) i mlečnu kiselinu, a samim tim se povećava obim pokretljivosti i mišića i zglobova i može se koristiti pre ili nakon neke sportske aktivnosti.

Detaljnije

limfna-drenaza

Limfna drenaža

Najbrži, najzdraviji i najprijatniji način da rešite problem teških i otečenih nogu, kao i celulita je da probate limfnu drenažu. Ova masaža je vrlo delotvorna metoda kojom se stimuliše metabolizam i limfni sistem.

Detaljnije

masaža svećom beograd

Masaža svećom

Masaža svećom spada u relaks masaže, a nezaboravno iskustvo predstavlja toplota esencijalnih ulja iz sveće. Ova masaža oslobađa telo od stresa, a ujedno čini kožu svilenkasto mekom. Zapaljena sveća se…

Detaljnije

masaža toplim kamenjem beograd

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža vulkanskim kamenjem ima veće dubinsko dejstvo od obične masaže. Pomaže kod bolova u leđima, loše cirkulacije, oslobađa od napetosti u mišićima. Zagrejano vulkansko kamenje polaže se na energetske tačke.

Detaljnije

masaža toplom čokoladom beograd

Masaža toplom čokoladom

Masaža toplom čokoladom predstavlja neverovatno iskustvo. Pored opuštanja tela i smirivanja uma neverovatan miris čokolade budi sva naša čula i deluje kao aromaterapija. Smanjuje napetost u misicima i stres.

Detaljnije

terapeutska masaža ledja beograd

Terapeutska masaža leđa

Terapeutska masaža leđa nudi apsolutno oslobađanje bola u kratkom vremenskom periodu. Ova masaža tretira bolna stanja nastala kao uzrok stresa, nepravilnog položaja tela (za racunarom i sl.) i nedostatka fizičke aktivnost.

Detaljnije

anti celulit masaža beograd

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit, jer imaj višestruko dejstvo. Redovnim masiranjem se razbijaju masne ćelije, pojačava cirkulacija i izbacuju toksini, kao i suvišne količine vode u organizmu.

Detaljnije

opuštajuća masaža glave beograd

Opuštajuća masaža glave

Opuštajuća masaža glave se koristi u smanjenju stresa i napetosti. Masiranje temena može da ublaži glavobolje, poboljšava mentalno stanje i povećava cirkulaciju ka licu, glavi, vratu i ramenima. Masaža glave uključuje i…

Detaljnije

masaža stopala beograd

Masaža stopala

Masaza stopala se bazira na ideji da su stopala “geografska karta” celokupnog organizma i da određeni delovi stopаlа odgovаrаju određenim delovimа telа. Tretiranjem ovih područjа može se poboljšаti zdrаvlje.

Detaljnije

maderoterapija-masaza-oklagijom

Masaža oklagijom

Maderoterapija ili masaža oklagijama je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže.

Detaljnije