Marokansko putovanje Beograd

Marokansko putovanje

Kontakt počinje laganom masažom stopala u vodi. Tako se klijent na simboličan način navodi da sve svoje brige ostavi na ulaznim vratima i oseti poznatu istočnjačku smirenost.

Naredna etapa tretmana je masaža, koja se odvija na zagrejanoj površini kako bi se postigao efekat pustinjske žege.

Na mestima gde se nalaze limfni čvorovi nanosi se čisto arganovo ulje.

Za masažu celog tela primenjuje se aromatično ulje (arganovo ulje pomešano sa eteričnim uljem limuna, đumbira, vanile, nane) koji daju utisak topline i svežine.

Marokanska masaža usmerena je na smanjivanje napetosti i opuštanje, kao i ublažavanje kontrakcija mišića. Ove tehnike relaksacije koje su izuzetno efikasne veoma prijaju osobama čiji je život ispunjen stresom, kao što su menadžeri, bankari, biznismeni i mnogi drugi.

Specifičnost ove masaže je pre svega u korišćenju argan ulja koje se proizvidi na tradicionalni prirodan način, i iz tog razloga blagotvorno deluje na osetljivu kožu, zaceljivanje ekcema i psorijaze. Takođe daje savršene rezultate u borbi protiv starenja koze.

UNESCO je 1998. godine proglasio Marokansku šumu Argana za Rezervat Biofere.

Havajsko putovanje Beograd

Havajsko putovanje

Ovaj Spa ritual počinje pilingom tela na bazi kokosa i vanile. Kokos povećava elastičnost kože, vraća joj vlagu i štiti od spoljašnjih uticaja. Havajskom masažom se postiže apsolutna relaksacija i harmonija duha i tela, pa je idealna za one koji su pod svakodnevnim stresom! Ova masaža deluje na unutrašnji i spoljašnji deo tela čime se postiže duboki opuštajući efekat. Kod Havajske masaže možete očekivati puno toplog ulja i umirujuće muzike uz korištenje ritmičkih pokreta koji nalikuju kretanju kroz vodu. Opušta telo, duh, podstiče koncentraciju, balansira čitav organizam.

Indijsko putovanje Beograd

Indijsko putovanje

Ovaj tretman započinje slatko-slanim pilingom tela na bazi žutog šećera, morske soli i različitih eteričnih ulja. Zatim se nastavlja indosean masažom. U osnovi ove masaže je ajurveda ali i elementi iz tehnika azijske masaže koje vode telo u stanje mira i harmonije. Ritual masaže počinje oslobađanjem od stresa, nanošenjem Qi balsam-a na određena energetska područja. Miris pačulija, sandalovine i kedra dovešće vaš um i telo u potpunu ravnotežu.

Balinežansko putovanje Beograd

Balinežansko putovanje

Bali masaža koristi se vekovima za regeneraciju i učvršćivanje tela. Ova tradicionalna terapija kombinuje vežbe istezanja, duge pokrete relaksacije, tehnike pritiskanja dlanovima i palčevima oko energetskih meridijana u telu kako bi se opustila napetost mišića i stimulisao limfni sistem. Na ovaj način započinje se regenerativno delovanje na organizam, ublažava se stres i smiruje um.

Finsko putovanje Beograd

Finsko putovanje

Ova masaža se izvodi vulkanskim kamenjem koje je Finskog porekla. Vulkansko kamenje u sebi nosi izuzetan elektromagnetski potencijal zemlje i u svojoj biti prvenstveno predstavlja energetski tretman. Masaža toplim vulkanskim kamenjem obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju, oslobađa od nagomilanog stresa, pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina iz vašeg tela. Za one koji su ljubitelji sportske masaže ovo je idealna zamena, jer se uz mnogo manje bola postiže isti efekat.