Detoksikacija ili čišćenje organizma od toksina, pomaže našem telu da vrati prirodnu ravnotežu. Detoksikacija je postala vrlo važna u današnje doba kada je sve oko nas puno toksina.

Prvi signal da Vam je potrebna detoksikacija je osećaj umora, lošije varenje, smanjena koncentracija, kožni problemi, glavobolja, alergije, zatvor i sl.

SPA detox tretman obuhvata:

1. Piling tela na bazi morskih algi

Pilingom se uklanjaju izumrle ćelije sa površine kože, što omogućava stvaranje novih ćelija. Tako koža može lakše da diše, preko nje lakše izbacujemo štetne materije, a sredstva za negu kože se bolje i efikasnije upijaju.

2. Masaža – limfna drenaža

Uspešno se koristi i za izbacivanje viška tečnosti iz organizma kako bi se eliminisalo oticanje (najčešće) nogu, zglobova i butina kod žena.Moze se koristiti sa postojecim programima detoksikacije,kao I dopuna dijetama,jer podstice izbacivanje toksina.

3. Pakovanje za detoksikaciju tela na bazi algi i eteričnih ulja

Alge savršeno hrane kožu, ubrzavaju regeneraciju ćelija i mikrocirkulaciju, što pomaže i revitalizaciji ćelija. Maske od algi stimulišu imunološki sistem kože, zahvaljujući visokoj koncentraciji joda dokazano pomaže u procesima detoksikacije, drenaže i sagorevanja masnog tkiva kao i remineralizaciji i poboljšanju opšteg stanja organizma.