Marokanska masaža tela sa pakovanjem na bazi argan ulja

Marokanska masaža usmerena je na smanjivanje napetosti i opuštanje, kao i ublažavanje kontrakcija mišića. Ove tehnike relaksacije koje su izuzetno efikasne veoma prijaju osobama čiji je život ispunjen stresom, kao što su  menadžeri, bankari, biznismeni i mnogi drugi.

Specifičnost ove masaže je pre svega u korišćenju argan ulja koje se proizvidi na tradicionalni prirodan način i iz tog razloga blagotvorno deluje na osetljivu kožu, zaceljivanje ekcema i psorijaze. Takođe daje savršene rezultate u borbi protiv starenja kože.

Marokanski tretman lica na bazi argan ulja

Marokanski tretman lica je inovativan anti-age tretman. Namenjen je svim tipovima kože. Nadoknađuje vlagu, umiruje upaljenu i iritiranu kožu, reguliše lučenje sebuma, ujednačava ten, smanjuje bore, zateže, regeneriše i podmlađuje kožu. Sam tretman obuhvata piling lica, zatim masažu lica arganovim uljem koja za cilj ima dubinsku regeneraciju kože i mišića. Kao posledica ove masaže dobijamo zategnute konture lica, svež i mladalački izgled. Nakon masaže, nanosi se maska na bazi gline koja dodatno zateže kozu. U završnici tretmana nanosi se krema po tipu kože.