Skip to main content

2024 © Spa Paradiso Beograd.
Izrada web sajta: Absolute Marketing

Vakum slim je inovativna linija proizvoda namenjena nezi i zatezanju kože, eliminaciji celulita i viška vode, kao i za mršavljenje i detoksikaciju. Vakum vreća omogućava da unutar zatvorene sredine nastane vakuum koji omogućuje stvaranje karboksi efekta koji potom dovodi do povećanog dotoka kiseonika u ćelije i ubrzane cirkulacije što dalje rezultira dubljim i bržim prodorom aktivnih komponenti iz preparata. Ovakav efekat Vakum slim linije proizvoda čini da naša koža izgleda mlađe i zategnuto.

Tretman traje 60 minuta.

Najpre se izmeri telesna težina, odredi se nivo masnoće i mišića klijenta i upiše u karton.

Kružnim pokretima nanesu se kreme od periferije ka središnjem delu tela, a zatim se telo uvije u SFV kesu i napravi se vakum aparatom. Vakum sa preparatom deluje na telu 45 min. Tokom ovih 45 minuta, dešava se aktivni proces koji sagoreva masti, pokreće limfni sistem i redukuje celulit. Nakon toga telo se masira pokretima limfne drenaze, kako bi se otvorili limfni čvorovi i izbacio višak vode i toksina. Tretman daje objektivan osećaj hlađenja, tako da ga mogu koristiti klijenti koji imaju problem sa proširenim venama i ispucalim kapilarima.

Tretman treba raditi dva do tri puta nedeljno u trajanju od tri nedelje; nakon toga se pravi pauza od 15 dana kada se može ponoviti proces ili dva puta mesečno dolaziti na održavanje.

Ovaj tretman se može kombinovati sa drugim pakovanjima tela i masažama.

Intenzitet dolazaka kao i izbor tretmana i masaža je prema individualnim potrebama klijenata kao i vrsti i stanju celulita.