Skip to main content

Masaža je značajna za naše fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje, a blagotvorno utiče na osobe svih životnih doba. Ona nije samo prijatan luksuz, već leči, zahvaljujući specifičnim fiziološkim i psihološkim promenama koje izaziva u organizmu.

Svakim pokretom masaže receptori u koži šalju signale mozgu, koji reaguje time sto podstiče lučenje endorfina, hormona sreće. Upravo zbog toga masaža snažno deluje na nervni sistem, smanjujući nervozu i napetost. Bez obzira na tip masaže njeno dejstvo je višestruko.

Masaže se izvode u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom. Prijatna muzika i sveće su neophodni detalji ambijenta masaže, koji se upotpunjuju toplim eteričnim uljima i opuštajućim mirisima.

Masaža deluje blagotvorno u sledećim situacijama:

 1. Opuštanje celog tela
 2. Ublažavanje hroničnog bola
 3. Poboljšanje cirkulacije
 4. Eliminacija otrova iz organizma
 5. Poboljšanje sna
 6. Smanjenje krvnog pritiska
 7. Smanjuje stres i nervnu napetost
 8. Poboljšava imunitet
 9. Ubrzava oporavak nakon bolesti
 10. Poboljšava koncetraciju
 11. Zateže kožu

Relax masaža

Najbolji način da opuste svoje telo, misli i rasteretite se svakog napora i stresa je masaža. Relax masaža je blaga i prijatna ručna masaža, kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.

Detaljnije

Antistres masaža

Antistres masaža ima snažno delovanje na zdravlje i raspoloženje jer je najjednostavniji način u borbi protiv stresa. Stres je sastavni deo naše svakodnevice i predstavlja odgovor našeg tela na određenu situaciju.

Detaljnije

Sportska masaža

Ova masaža ima za cilj da eliminiše adhezije (čvoriće u mišićima) i mlečnu kiselinu, a samim tim se povećava obim pokretljivosti i mišića i zglobova i može se koristiti pre ili nakon neke sportske aktivnosti.

Detaljnije

Limfna drenaža

Najbrži, najzdraviji i najprijatniji način da rešite problem teških i otečenih nogu, kao i celulita je da probate limfnu drenažu. Ova masaža je vrlo delotvorna metoda kojom se stimuliše metabolizam i limfni sistem.

Detaljnije

Masaža svećom

Masaža svećom spada u relaks masaže, a nezaboravno iskustvo predstavlja toplota esencijalnih ulja iz sveće. Ova masaža oslobađa telo od stresa, a ujedno čini kožu svilenkasto mekom. Zapaljena sveća se…

Detaljnije

Masaža vulkanskim kamenjem

Masaža vulkanskim kamenjem ima veće dubinsko dejstvo od obične masaže. Pomaže kod bolova u leđima, loše cirkulacije, oslobađa od napetosti u mišićima. Zagrejano vulkansko kamenje polaže se na energetske tačke.

Detaljnije

Masaža toplom čokoladom

Masaža toplom čokoladom predstavlja neverovatno iskustvo. Pored opuštanja tela i smirivanja uma neverovatan miris čokolade budi sva naša čula i deluje kao aromaterapija. Smanjuje napetost u misicima i stres.

Detaljnije

Terapeutska masaža leđa

Terapeutska masaža leđa nudi apsolutno oslobađanje bola u kratkom vremenskom periodu. Ova masaža tretira bolna stanja nastala kao uzrok stresa, nepravilnog položaja tela (za racunarom i sl.) i nedostatka fizičke aktivnost.

Detaljnije

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit, jer imaj višestruko dejstvo. Redovnim masiranjem se razbijaju masne ćelije, pojačava cirkulacija i izbacuju toksini, kao i suvišne količine vode u organizmu.

Detaljnije

Opuštajuća masaža glave

Opuštajuća masaža glave se koristi u smanjenju stresa i napetosti. Masiranje temena može da ublaži glavobolje, poboljšava mentalno stanje i povećava cirkulaciju ka licu, glavi, vratu i ramenima. Masaža glave uključuje i…

Detaljnije

Masaža stopala

Masaza stopala se bazira na ideji da su stopala “geografska karta” celokupnog organizma i da određeni delovi stopаlа odgovаrаju određenim delovimа telа. Tretiranjem ovih područjа može se poboljšаti zdrаvlje.

Detaljnije

Masaža oklagijom

Maderoterapija ili masaža oklagijama je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže.

Detaljnije