Skip to main content

Masaža svećom spada u relaks masaže, a nezaboravno iskustvo predstavlja toplota esencijalnih ulja iz sveće. Ova masaža oslobađa telo od stresa, a ujedno čini kožu svilenkasto mekom.

Zapaljena sveća se pretvara u fino svilenkasto ulje, oslobađa se miris eteričnih ulja i na taj način dobija se aromaterapija putem čula mirisa. Rastopljeni vosak greje i opušta vaše telo, a miris sveće dodatno opušta vaš um. Vosak sadrži hranljive sastojke tako da će Vaša koža posle ovog izuzetnog tretmana biti nežna i revitalizirana.

Izaberite mirisnu notu aromatičnih sveća koja Vam najviše prija i priuštite Vašem telu efekat opuštanja i energizacije. Dozvolite Vašim čulima da odaberu ono što je najpotrebnije Vašem telu.

Vosak za opuštanje – napravljen od slatkog badema i “Shea” butera. Ovo dragoceno ulje vlaži i omekšava Vašu kožu. Lekovito dejstvo sastojaka najpre će pokazati rezultate na Vašoj koži, a miris koji koža upija učiniće da posle tretmana dugo osećate mir i opuštenost.

Vosak za energizaciju – napravljen od ulja iz koštica kajsije, a obogaćen je uljima algi i deluje na obnavljanje kože. Svež miris ovih sveća probudiće sva Vaša čula i napuniti Vas dobrom energijom.