Skip to main content

Bol u leđima i vratu. Ima li šta dosadnije i upornije. Ali to je kako kažu bolest modernog doba. Svakodnevica za većinu zanimanja. I one koji sede dugo za računarom, i one koji voze, nose teret ili kod kuće peglaju i čiste. Pa i za one koji leže i vrte kanale. Za sve žene koje nose teške torbe pune nepotrebnih stvari.

Nedostatak fizičke aktivnosti, nepravilno držanje, nagli pokreti sve to dovodi do bolova u leđima i vratu. Čak 80% ljudi u nekom trenutku ima ovaj problem. Najčešće uzrok su čvorići nastali gomilanjem mlečne kiseline u mišićima. I otud onaj grozan osećaj bola.

Bol u leđima možete olakšati terapeutskom masažom. Umereno intezivnim pokretima masira se problematična regija, otklanja se napetost u mišićima. Uklanjaju se čvorići nastali gomilanjem mlečne kiseline u mišićima.

Terapeutska masaža leđa opušta mišiće leđa i vrata i popravlja raspoloženje, ubrzava metabolizam, poboljšava držanje.

Kako bi se telo oporavilo potrebno je par tretmana, poboljšanje ćete videti i posle prve masaže ali je ipak potrebno par vezanih masaža za oporavak. Zato smo mi u SPA Paradiso centru obezbedili da na svakih 5 masaza leđa dobijete 1 GRATIS.

Zakažite Vašu masažu na tel: 065 337 37 87